Tämä ohje on mukaelma muistaakseni Mysi Lahtisen ohjeesta, netistä en ole löytänyt alkuperäistä ja oman kopsatun ohjeenikin olen kadottanut, joten tämä ohje on muistinvarainen:
Kaprispossu
400 g maustamattomia porsaansuikaleita (tai mielellään kokolihasta itse suikaloituja)
Puoli litraa lihalientä
1 prk ranskankermaa
1 prk ruokakermaa
2-3 tl dijonsinappia (tai maun mukaan)
2-3 rkl kapriksia murskattuna
mustapippuria
suolaa
Ruskista suikaleet. Hauduta lihaliemessä kannen alla lihan laadusta riippuen vähintään puoli tuntia. Lisää ranskankerma, ruokakerma, sinappi, mausteet ja murskatut kaprikset ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla ainakin toiset puoli tuntia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa. Vähemmän kevyttä, mutta erittäin hyvää!
Kommentit